Yli 2.607.502 tyytyväistä asiakasta
Euroopan kotikuntoilun ykkönen
Luota asiakkaisiimme
tällä hetkellä 62.936 tuotearviointia.
77 myymälää Euroopassa Myymälähakuun
stores
Osta kuntolaitteesi turvallisesti
Tilauksesi tiedot on suojattu 256-bittisellä SSL-salauksella
Miksi Fitshop?
  • Euroopan kotikuntoilun ykkönen
  • Yli 2.500.000 tyytyväistä asiakasta
  • Yli 7000 kuntoilutuotetta
  • 77 asiantuntijaliikettä
  • 75 omaa huoltoasentajaa

Tietosuojaselvitys

Me, Sport-Tiedje GmbH, Flensburger Str. 55, 24837 Schleswig, suhtaudumme sinun henkilötietojesi suojaamiseen vakavasti ja pidämme kiinni tietosuojalaista. Henkilötietojasi käytetään tällä verkkosivulla vain siinä määrin kuin se on teknisesti tarpeen. Ne luovutetaan kolmannelle osapuolelle vain sikäli kun tilauksen toteuttaminen tai laskutus sitä vaatii. Henkilötietojasi ei myydä. Emme voi valitettavasti vastata sellaisten sivujen sisällöistä, joille päädyt ulkoisten linkkien kautta (esim linkki valmistajan sivulle).

Seuraava selvitys antaa sinulle käsityksen siitä, miten toteutamme tietosuojaa ja mitä tietoja mihinkin tarkoitukseen käytetään.

1. Tietojen rekisteröinti tällä Internet-sivulla

Jokainen käynti kotisivullamme sekä jokaisen kotisivullemme talletetun tiedon lataaminen kirjataan. Selaimelta välittyvät tiedot tallennetaan ainoastaan tilastollisia tarkoituksiamme varten.Tallennetut tiedot käsittävät palvelintiedustelun päiväyksen ja kellonajan, ladatun tiedoston nimen, selaintyypin/ -version, käytetyn käyttöjärjestelmän, käytetyn tietokoneen verkkoaseman nimen (IP-osoite) ja edellisen URL:in (verkkosivun). Nämä tiedot Fitshop luokittelee tuntemattomien käyttäjien tiedoiksi. Näitä tietoja ei liitetä muihin tietolähteisiin. Sinun tietojesi rekisteröinti menee pidemmälle vain, jos luovutat tiedot vapaaehtoisesti esim. kyselykaavakkeeseen, vieraskirjaan tai tilaukseen.

2. Evästeet

Internet-sivut käyttävät ns. evästeitä. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita tietokoneesi tuottaa ja selaimesi tallentaa. Evästeet eivät vahingoita tietokonettasi eivätkä sisällä viruksia. Vieraillessasi sivuillamme syntyy 2 evästettä, joiden tarkoituksena on tunnistaa tietokoneesi sekä ostoskorisi sisältö myöhemmällä vieräilullasi. Nämä evästeet ovat voimassa 24 tuntia. Tämän lisäksi käytämme evästettä LiveSupportiin ("Livezilla", voimassaola aika 73 päivää) ja verkkosivunanalyysiin ("Piwik", voimassaolo aika 2 vuotta)  Meidän evästeisiimme ei tallennu erityistä turvallisuutta vaativia tietoja. Niiden ainoa tarkoitus on taata sivustomme helppo, nopea ja ongelmaton käyttö. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

3. Uutiskirje, hyväksynnän peruutus

Jos haluat saada kotisivullamme tarjotun uutiskirjeen, tarvitsemme sinulta toimivan sähköpostiosoitteen; lisätiedot ovat vapaaehtoisia ja tarpeellisia vain tilastojamme varten. Voit milloin tahansa perua lupasi tietojen ja sähköpostiosoitteen tallennukseen ja käyttöön uutiskirjeen lähettämiseksi. Olet antanut alla olevan hyväksynnän. Haluamme painottaa, että voit milloin tahansa perua hyväksymisesi. Sinulle koituu ainoastaan viestistä aiheutuvat peruskulut.Kyllä, haluan pysyä ajantasalla! " Lähettäkää minulle ilmainen uutiskirje fitness-maailman uutuuksista. (Peruutus on aina mahdollista.)"

4. Henkilötietojen käyttö ja luovutus eteenpäin

Sikäli kun olet luovuttanut henkilötietojasi käyttöömme, käytämme niitä vain vastataksemme kyselyysi, kanssasi solmitun sopimuksen toteutukseen ja meidän tilastoihimme.

Sinun henkilötietojasi luovutetaan kolmannelle osapuolelle vain, kun sopimuksen toteutus tai laskutus sitä vaatii. Henkilötietosi poistetaan, jos perut luvan tallentaa niitä, emme tarvitse niitä enää tai niiden tallennus on laitonta.

Bei Bezahlung per Lastschrift übermitteln wir vor dem Versand Adressdaten an die Firma Creditreform Boniversum GmbH, Hellersbergstr. 11, 41460 Neuss, die uns auf Basis mathematisch-statistischer Verfahren für Kreditprüfungszwecke Bonitätsinformationen zur Verfügung stellt. Detaillierte Informationen zur Arbeitsweise der Creditreform finden Sie unter www.boniversum.de/bonima

5. Tietojen turvallisuus

Tilauksesi henkilökohtaisten tietojen suojelemiseksi käytämme 256-Bit-SSL-kryptausta.

Sinulla on aina oikeus saada tietää, mistä olemme saaneet tietosi, kuka niitä käyttää ja mihin tarkoitukseen tallennamme niitä. Jos lähetät omia henkilötietojasi koskevan tiedustelun kirjeitse tai sähköpostitse, tietosuojavastaavamme Fitshopllä vastaa sinulle mielellään.

 

6. Oikeutesi tietoihin, korjaus, esto, poisto

Saksan tietoturvalain mukaan Sinulla on oikeus maksuttomaan tietoon omista tallennetuista tiedoistasi ts. Sinulla on oikeus korjata, estää ja poistaa näitä tietoja. Sinulla on aina oikeus saada tietää, mistä olemme saaneet tietosi, kuka niitä käyttää ja mihin tarkoitukseen tallennamme niitä. Jos lähetät omia henkilötietojasi koskevan tiedustelun kirjeitse tai sähköpostitse, tietosuojavastaavamme Fitshopllä vastaa sinulle mielellään.

 

7. Lisätietoja

 

Luottamuksesi on meille tärkeää. Siksi olemme aina käytettävissäsi, kun on kyse henkilötiedoistasi. Jos Sinulla on tähän aiheeseen liittyviä kysymyksiä, käänny tietosuojavastaavamme puoleen:

Sport-Tiedje GmbH
Flensburger Str. 55
24837 Schleswig
Deutschland

Tel: +49 4621 4210 0
Fax: +49 4621 4210 699
E-Mail: datenschutz@fitshop.com

 

Palvelemme Sinua
SUOMEKSI!
Fitshop
Euroopan kotikuntoilun ykkönen!
09 - 424 521 98
info@fitshop.fi